Susan Sarandon jakoi saman holokausti-tekstin kuin Disneyltä ulospotkittu Gina Carano – fanit raivostuivat

Ihmiset kuohuvat taas somen aalloilla.

28.10.2022 11:01

Gina Carano sai potkut Disneyltä, kun hän kritisoi kovasanaisesti hallituksen koronaan liittyviä pakkokeinoja. Carano vertasi koronatoisinajattelijoita toisen maailmansodan juutalaisiin ghetoissa, joita aivan tavalliset ihmiset vainosivat.

Carano julkaisi tekstin, joka on lainaus Auschwitz-museon seinältä.

Susan Sarandon julkaisi saman tekstin kuvana.

– Se ei alkanut kaasukammioista. Se alkoi yhden puolueen mediakontrollista. Yksi puolue määritteli totuuden. Yksi puolue sensuroi puhetta ja hiljensi opposition. Yksi puolue jakoi ihmiset meihin je heihin, ja pyysi tukijoitaan häiritsemään heitä. Se alkoi, kun hyvät ihmiset sulkivat silmänsä ja antoivat sen tapahtua.

Mikään ei yhdistä Sarandonia ja Caranoa, mutta silti somejoukot hyökkäsivät näyttelijäveteraanin kuimppuun Twitterissä. Sarandon ilmeisesti vastusti julkaisullaan Kanye Westin taannoisia antisemitistisiä lausuntoja, mutta viesti ei ilmeisesti mennyt läpi.

Eräs twiittaja kysyi: ”Eikö Carano saanut potkut Disneyltä saman tekstin takia?”

Toinen: ”Kukahan se olikaan, joka sanoi jotain samanlaista? @Disney #IStandWithGinaCarano”

Kolmas kysyi: ”Hei @Disney, muistatteko kun #GinaCarano julkaisi saman jutun, mutta teidän piti antaa hänelle potkut? Aiotteko nyt bannata Sarandonin? Aiotteko pyytää anteeksi Ginalta? Vai aiotteko olla tekopyhiä?”

Sarandon on myös poliittisesti aktiivinen twiittaaja. Aiemmin tänä vuonna hän vertasi New Yorkin poliisin hautajaisia fasismiin. Helmikuussa hän julkaisi kuvan kadulla seisovista poliiseista tekstillä: ”Aion kertoa lapsilleni, että fasismi näyttää tältä.”

Alla Sarandonin twiitti.

Lähde: Unilad

Lisää luettavaa