HBO Maxiin lisättiin kunnon nostalgiapläjäys! Kauhukomedia vie fiilistelemään takaisin kasarille

IMDb-arvosana on 6,5.

12.5.2022 04:30

Noidat (1987) -elokuvassa kolme nykyajan noitaa – Alexandra, Jane ja Sukie – haikailee unelmiensa miehen perään kuvitteellisessa Eastwickin pikkukaupungissa. Onko varakkaan ja hurmaavan Daryl Van Hornen saapuminen sattumaa?

Näyttelijöinä Jack Nicholson, Cher, Susan Sarandon sekä Michelle Pfeiffer.

1990-luvun alussa australialaisen Cinema Papers -lehden haastattelussa ohjaaja George Miller paljasti, että kuvaukset olivat äärimmäisen vaikeat, koska hän ei aluksi ymmärtänyt miten Hollywoodissa pitää kommunikoida. Kokouksessa, jossa keskusteltiin tavoista pienentää budjettia, Miller ehdotti luopuvansa asuntovaunustaan, koska häntä tarvittiin aina kuvauksissa eikä hänellä ollut aikaa käyttää sitä.

Studio päätteli kokoustamisesta, että hän oli hankala tapaus, joten he alkoivat sabotoida tuotantoa. Jos Miller pyysi viisikymmentä taustanäyttelijää, studio antoi kaksitoista. Jos hän pyysi kahta kameraa, he antoivat yhden. Miller päätti taistella kohteluaan vastaan, ja kieltäytyi kuvaamasta ennen kuin hänen vaatimuksensa täytettäisiin. Studio vastasi etsimällä uutta ohjaajaa, mutta Jack Nicholson esti ohjaajan vaihtamisen. Tähti tuki Milleriä ja vannoi jättävänsä tuotannon, jos ohjaaja vaihdetaan. Alla traileri.

Lue myös: Mark Wahlberg halusi The Departed 2 -leffan – siinä oli ehkä ennennäkemätön, nerokas idea – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia