Sylvester Stallone teki ”törkytempun” faneilleen ilmaisen mainoksen vuoksi? Näin väittää Stallonen kanssa työskennellyt

Tätä keissiä täytynee seurata tarkemmin!

Sylvester Stallonen ja Dolph Lundgrenin nyrkkeilyelokuvassa Rocky IV nähtiin hölmö kohtaus, jossa menestyksen myötä hankittu futuristinen robotti Sico palvelee Paulieta. Stallone aiheutti vastikään pettymyksiä fanien keskuudessa kertomalla, että aikoo leikata robotin pois tulevasta Rocky IV:n uudesta versiosta.

– Robotti päätyy kaatopaikalle ikuisiksi ajoiksi. Ei enää robottia, Stallone tykitteli sosiaalisessa mediassa.

Viesti herätti runsaasti huomiota ja keskustelua. Mutta olikos kyseessä sittenkin Stallonen juoni? Näin uskoo robotin luonut Robert Doornick.

– Olin toimistossani kun sain kuulla siitä. Hukuin viesteihin, joissa kyseltiin ”miten Stallone voi tehdä niin?” Mutta minä tiedän miksi hän tekee niin – tiedän että hän rakastaa robottia. Luomalla Sicon fanien keskuudessa levottomuutta, se luo julkisuutta, Doornick uskoi.

Voisiko siis ollakin niin, ettei robotille lopulta näytetäkään ovea? Robotin luoja veisteli myös, että poistamalla robotin elokuvasta hän säästää rahaa, koska robotti on näyttelijöiden järjestö Screen Actors Guild jäsen. Doornick vitsailikin saavansa koko ajan Sicolta shekkejä.

Kerroimme aiemmin, että Stallone joutui Lundgrenin hengenvaarallisen lyönnin vuoksi sairaalaan useaksi päiväksi.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut