Taas yksi suosikkisarja saa päätöksensä – kaksi on kuitenkin joukosta poissa

The Affairin viides kausi tulee katsottavaksi elokuusta alkaen.

28.6.2019 11:30

The Affairin viidennellä ja samalla viimeisellä kaudella käsitellään edellisen kauden kauhistuttavien tapahtumien ja sarjan hahmojen tekemien valintojen jälkiseuraamuksia. Helen ajautuu päihdyttävään suhteeseen karismaattisen elokuvatähden (Claes Bang) kanssa, joka tarjoutuu antamaan hänelle kaiken mitä hän on kaivannut.

Noah joutuu nielemään ylpeytensä ja mustasukkaisuutensa huolehtiessaan perheestään Helenin poissa ollessa. Juuri, kun asiat alkavat sujua, saapuu menneisyydestä henkilö sysäten liikkeelle tapahtumaketjun, jonka edessä Noah ja Helen ovat voimattomia.

Viidennellä kaudella ei enää nähdä Ruth Wilsonin esittämää Alisonia. Myös Joshua Jacksonin esittämä Cole näyttää kadonneen kuvioista.

Uutena hahmona True Bloodista tuttu Anna Paquin esittää Alisonin ja Colen aikuiseksi varttunutta tytärtä Joanie Lockhartia, joka saapuu ottamaan selvää mitä hänen vanhemmilleen tapahtui ja saattamaan tapahtumat päätökseen. (11 x 60 min)

The Affairin viides kausi sisältää yksitoista tunnin mittaista jaksoa. Sarja tulee HBO Nordicille katsottavaksi 26.8. alkaen. Katso traileri alta.

 

Lisää luettavaa