Tältä näyttää Taru sormusten herrasta Wes Anderson -versiona – näyte julki

Entäs Star Wars Wes Andersonin tyyliin?

12.5.2023 18:12

Verkossa on viime aikoina innostuttu tekemään omia Wes Anderson -tyylisiä versioita milloin mistäkin. Tällä kertaa käsittelyvuorossa on Taru sormusten herrasta.

Curious Refuge -sivustolla on jaettu video, jossa on hengenheimolaisuutta Wes Andersonin elokuviin, mutta maailma on selvästikin Taru sormusten herrasta -universumista.

Vastikään nettiin ilmaantui myös Star Wars -aiheinen Wes Anderson -tyyppinen video.

Ihan aitoa Wes Andersonia päästään katsomaan tulevassa elokuvassa Asteroid City. 1950-luvulle sijoittuva leffa on houkutellut monia tunnettuja näyttelijöitä mukaan. Lista on sen verran mittava, että ihmetyttää miten Anderson saa kaikki mahtumaan tarinaan.

Asteroid City.

Elokuvassa on pesti muun muassa näyttelijöillä Margot Robbie, Tom Hanks, Hong Chau, Scarlett Johansson, Jeffrey Wright, Tilda Swinton, Bryan Cranston, Edward Norton, Adrien Brody, Liev Schreiber, Steve Carell, Matt Dillon, Willem Dafoe, Rupert Friend, Jeff Goldblum ja Rita Wilson.

Asteroid Cityä odotellessa voit katsoa alta sekä Taru sormusten herrasta- että Star Wars -versioinnit Wes Anderson -tyyliin. Alla myös Asteroid City -traileri.

Lue myös: Muistatko Alicia Silverstonen? Hän oli 90-luvun kauneimpia elokuvatähtiä – tällainen hän on nyt – Episodi.fi

Lähde: NME

Lisää luettavaa