Tänään tv:ssä: Hirviömäistä toimintaa ruudun täydeltä – Toimintarymistelyn jatko-osassa kaikki on isompaa muttei parempaa

IMDb-arvosana 5,6.

26.1.2023 06:30

Kun Guillermo del Toro luopui ohjaamisesta, ei ollut enää coolia pitää tästä elokuvasta, joka on jatkoa hänen vuonna 2013 ilmestyneelle hirviöspektaakkelilleen.

Se tuntuu hieman epäreilulta, sillä kumpikin elokuva on yhtä hölmö. Mikä on toisaalta vain hyvä asia.

Television puolella tuottajana ja käsikirjoittajana maineensa luoneen Steven S. DeKnightin (Spartacus– ja Daredevil-sarjat) ohjaama Pacific Rim: Kapina muistuttaa enemmän Transformersia kuin alkuperäistä elokuvaa.

Idris Elban esittämää Stacker Pentecostia jää kaipaamaan. Juoni on niin ohut, että toisenkin katsomisen jälkeen sitä on vaikea palauttaa mieleen, mutta mitä sitten.

Vuonna 2018 valmistunut Pacific Rim: Kapina tarjoaa katsojalle näyttävää tuhoa, ja ihmisten ohjastamat Jaeger-jättirobotit ovat entistä suurempia.

Pentecostin poikaa esittävä John Boyega tuo mukaan huumoria ja karismaa lähes jokaiseen kohtaukseen.

Otti tämän sekopäisen elokuvasarjan seuraavan osan ohjattavakseen kuka tahansa, se otetaan tervetulleena vastaan. Yksi huomautus tekijöille: jatkossa vähemmän Scott Eastwoodia ja enemmän vihaista kaijua. Niin yksinkertaista se on.

Pacific Rim: Kapina nähdään nyt televisiossa kolmeen otteeseen:

  • To 26.01.2023 klo 22.05, TV5
  • Su 29.01.2023 klo 21.00, Kutonen
  • Ti 31.01.2023 klo 00.40, TV5

Katso traileri alta.

Lisää luettavaa