Tänään tv:ssä: Vitsit ovat harvassa hittikomedian toisessa jatko-osassa, mutta lopussa nähdään leuat loksauttava kohtaus

IMDb-arvosana 5,8.

23.3.2023 05:00

Kauhea kankkunen (2009) törmäytti polttarihuumorin buddykomediaan räväkästi. Jatko-osa jatkoi kaverusten törmäilyä Thaimaassa paikoin hörisyttävästi mutta kolmannessa kokoontumisessa vitsit ovat vähissä.

Alanin jätettyä lääkkeensä ottamatta ja aiheutettua katastrofin moottoritiellä kirahvin kanssa kruisaillessaan tasaisen elämän makuun päässeet Phil, Stu ja Doug lupautuvat viemään kaverin hoitoon.

Matka tyssää alkuunsa, kun menneisyydestä pomppaa esiin sekä katkera velkoja että rivosuinen Mr. Chow. Kohta kohkataan ryöstösaaliin perässä ja päädytään kaiken alkupisteeseen Las Vegasiin.

Yllätyshitin kolmannessa osassa Todd Phillips lipeää toimintakomedian hetteikköön. Vaikka Alanille punotaan ohessa romanssia, vitsit ovat väkinäisiä ja harvassa. Kankkusen kauhujakin kärsitään vasta finaalissa.

Pääosissa roolinsa uusivat Bradley Cooper, Ed Helms ja Zach Galifianakis.

Hyvä asia kolmoskankkusessa on se, että tarina on aivan erilainen. Kauhea kankkunen 3 muistuttaa paikoin enemmän rikoselokuvaa kuin puhdasta komediaa.

Jos jaksat katsoa elokuvan loppuun asti, niin lopputekstien jälkeen tulee leuat loksauttava kohtaus. Siinä Stu-parka kokee yllätyksen, jonka jälkeen tribaalitatuointi kasvoissa ei tunnu miltään.

Kauhea kankkunen 3 esitetään nyt televisiossa kolmeen otteeseen:

  • To 23.03.2023 klo 21.00, TV5
  • La 25.03.2023 klo 00.20, TV5
  • La 25.03.2023 klo 23.20, Kutonen

Katso traileri alta.

 

Lisää luettavaa