Tänään tv:ssä: Hupaisa elokuva vuodelta 2012 – Vähäpukeinen Megan Fox kohautti trailerissa

IMDb-arvosana 6,2.

5.7.2023 05:00

Teini-ikäinen tytär ja hemmoteltu pikkusisko raastavat vanhempien hermoja, ja pitkässä parisuhteessa on välttämätöntä sietää kaikenlaista sängyssä piereskelystä peräpukamiin.

Ketkä sopisivatkaan paremmin kuvaan kuin Paksuna-komediasta tutut tyypit Debbie (Leslie Mann) ja Pete (Paul Rudd).

Ruddin ja Mannin lisäksi This Is 40 –leffassa nähdään muun muassa Melissa McCarthy, John Lithgow (Kolmas kivi auringosta) ja jo elokuvan trailerissa vähäpukeisena kohauttanut Megan Fox.

Oman mausteensa elokuvaan tuo se, että Debbietä esittävä Mann on ohjaaja-käsikirjoittaja Judd Apatow’n vaimo, ja Peten ja Debbien lapsia esittävät ohjaajan omat lapset, Maude ja Iris Apatow.

Apatow on amerikkalaisen komedian kultasormi,  joka on toiminut monen hyvän komedian taustalla sekä tuottajana, ohjaajana että käsikirjoittajana.

Vuoden 2012 elokuva This Is 40 on eräänlainen jatko-osa Paksuna-komedialle. This Is 40 muistuttaa myös Apatow’n Funny People -elokuvaa, joka nimestään huolimatta sisälsi myös vakavia teemoja.

Kreisikomediaa odottavat saattavat pettyä, mutta silti kyseessä on onnistunut tarina pariskunnan neljänkympin kriisistä.

This Is 40 esitetään nyt TV5-kanavalla kahteen otteeseen:

  • Ke 05.07.2023 klo 22.00
  • Ma 10.07.2023 klo 23.30

Elokuva löytyy myös Netflixistä. Katso traileri alta.

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia