Tänään tv:ssä: Komedia joka kelpaa karskimmallekin karjulle – päätähti houkutteli pikku tempulla vastanäyttelijänsä mukaan, suostui heti

Kivaa katsottavaa illan viihteeksi.

Tänään nähdään televisiosta klassinen romanttinen komedia Pretty Woman (1990). Elokuvan katsoo karskimpikin karju leppoisan huumorinsa ansiosta.

Elokuvan ensi-illasta on jo 27 vuotta, mutta elokuvan tähtipari Richard Gere ja Julia Roberts ovat edelleen hyvissä väleissä.

– Juttelen hänelle koko ajan. Kolme, neljä kertaa päivässä. Voisin soittaa hänelle heti, Gere kertoi  Entertainment Tonightille.

Epäilemättä tähti mahtoi liioitella hieman, mutta selvästi välit ovat hyvät. Kaikenlaiset romanssihuhut kuitenkin ovat turhia.

Gere ei alun perin ollut edes suostua rooliin, mutta Roberts sai houkuteltua hänet siihen. Hän livautti Gerelle muistilapun, jossa luki ”please say yes.” Gere suostui tämän jälkeen heti.

Gerellä on oma mielipiteensä siitä, miten elokuvan parille lopulta kävi. Hänen mielestään he eivät välttämättä pysyneet yhdessä, koska kuka tietää mitä muutaman kuukauden päästä tapahtuisi. Gere muistutti, että ainakaan todellisessa maailmassa rakkaus ei aina pääty hyvin.

Pretty Woman näkyy Liv-kanavalta tänään 26.8.2018 kello 21.00.

Lähde: Metro

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut