Tänään tv:ssä: Tämä leffa on esitetty sata kertaa, mutta mitäpä siitä – Luvassa toimintaa ja tieteisseikkailua koko ruudun täydeltä

Tänään nähdään televisiossa vuonna 1996 valmistunut Independence Day – Maailmojen sota.

13.3.2019 06:30

Alienit saapuvat maapallolle Roland Emmerichin klassisessa tieteisseikkailussa, jossa Will Smith, Bill Pullman ja Jeff Goldblum yhdistävät voimansa alien-hyökkääjiä vastaan. Luvassa on vauhdikasta toimintaa, päätön juoni ja huikeita erikoisefektejä.

Myös nimellä ID4 tunnettu elokuvan on esitetty televisiossa lukuisia kertoja, mutta kyllä sen voi katsoa useampaankin kertaan. Toimintaa ainakin riittää. Valkoinen talo ja Empire State Building räjäytetään atomeiksi. Will Smith vetää humanoidia turpaan. Loppuselvittelyssä nähdään cowboyt vastaan alienit. Ei suositella jenkkipaatokselle allergisille.

Leffa muodostui valtavaksi hitiksi, eikä syyttä, sillä onhan kyseessä jos ei nyt paras niin ainakin komeimman näköinen tieteiselokuva, mitä 90-luvulla tehtiin.

Vuonna 2016 ilmestynyt jatko-osa Independence Day 2: Uusi uhka ei menestynyt odotetusti, ja kaavailtu kolmas osa pistettiin jäihin.

Se alkuperäinen Independence Day esitetään Subilla keskiviikon ja torstain välisenä yönä 14.03.2019 klo 01.50. Katso traileri alta.

Lisää luettavaa