Tässä on Martin Scorsesen seuraava elokuva – Leonardo DiCaprio jatkamassa mestarin völjyssä

Lisäksi Scorseselta on tulossa kaksi muuta projektia.

23.10.2023 05:30

Martin Scorsesen ja Leonardo DiCaprion yhteistyö jatkui jälleen Killers of the Flower Moon -elokuvassa, joka sai juuri Suomen ensi-iltansa. Yhteistyö jatkunee myös seuraavassa leffassa.

Scorsesen seuraavasta elokuvasta tiedetään jo jotain. Sen nimi on The Wager, ja DiCaprion odotetaan näyttelevän siinä todellisen elämän henkilöä, kapteenia nimeltään David Cheap.

Leffassa päästään merellisiin tunnelmiin, sillä se kertoo laivan haaksirikosta ja sen miehistön kohtalosta Chilen rannikolla 1700-luvulla. Elokuva perustuu David Grannin kirjaan The Wager: A Tale of Shipwreck, Mutiny and Murder.

The Wagerin jälkeen Scorsesen mahdollisia tulevia projekteja ovat muusikko Jerry Garciasta kertova elokuva, jonka pääosassa nähtäisiin Jonah Hill. Ohjaajan yhteistyön DiCaprion kanssa odotetaan jatkuvan presidentti Teddy Rooseveltista kertovassa elokuvassa.

Scorsesen kolmas projekti perustuu Marilynne Robinsonin kirjaan Home. Synkäksi, mutta kauniiksi teokseksi kuvatussa romaanissa kerrotaan tuhlaajapoika Jackin tarina.

Scorsesen uusi elokuva Killers of the Flower Moon on saanut kriitikoilta hyvän vastaanoton. Alla traileri, ja voit lukea sen arvostelun täältä: Martin Scorsesen Killers of the Flower Moon on vaikuttava suurelokuva (episodi.fi)

Lue myös: Martin Scorsese paljasti – ei päässyt enää ravintoloihin Goodfellasin jälkeen – Episodi.fi

Lähde: NME

Lisää luettavaa