Tästä näyttelijästä Yhdysvaltain tuleva presidentti?

Hän ei kuitenkaan pyri virkaan vielä seuraavissa vaaleissa.

15.12.2017 11:30

Aiemmin tänä vuonna Dwayne ”The Rock” Johnson paljasti pyrkivänsä Yhdysvaltain presidentiksi. Johnson on jo aiemmin kertonut pohtineensa asiaa, mutta nyt vaikuttaisi siltä, että hän todella aikoo toteuttaa haaveensa. Varietyn uudessa haastattelussa hän kuitenkin paljastaa, ettei ehdi tehdä sitä vielä seuraavissa vaaleissa, sillä hänellä on tiedossa niin paljon näyttelijänhommia.

– En pystyisi tekemään molempia. Kun realistisesti miettii vuotta 2018, mitä kaikkea minulla on ohjelmistossa, kun suunnittelemme ja kuvaamme vuodet 2019 ja 2020, kalenterini pysyy varattuna 2021 asti. Realistisin suunnitelma pyrkiä olisi vuonna 2024, Johnson kertoi.

– Se ei ollut koskaan sellainen asia, jota olisin kuuluttanut ja takonut rintaani, että näin minä nyt teen, mutta kun juttu levisi, amerikkalaiset nostivat sen esille ja tuli sellainen tunne kuin he eivät vitsailisi, vaan oikeasti rakastaisivat sitä ideaa, että pyrkisin presidentiksi. Tiesin, että minun täytyy kuunnella ihmisiä ja todella miettiä asiaa. Siinä vaiheessa olen nyt. Olen täysin perillä siitä, ettei politiikka ole sitä, mitä teen tällä hetkellä, joten parasta on kuunnella ja oppia. Tarkkailen nykyistä tilannetta ja seuraan kuinka jokainen uusi asia käsitellään. Jatkan johtajiemme seuraamista ja kuten kaikki amerikkalaiset, toivon että johtajamme näyttävät tasapainoa, perspektiiviä ja kykyä yhdistää tämä maa näinä vaikeina aikoina. Mielestäni nykyinen presidenttimme ei tee niin, joten siksi minä olen tässä.

Nähtäväksi jää, toteuttaako Johnson oikeasti haaveensa. Hienoa on, ettei hän kiirehdi, vaan todella pohtii asiaa ja valmistautuu vaaleihin. Ei ole lainkaan uutta, että toimintarooleista tunnettu näyttelijä siirtyisi poliitikan pariin. Esimerkiksi Arnold Schwarzenegger toimi kahdeksan vuotta Kalifornian kuvernöörinä.

Kuva vuoden 2014 elokuvasta Hercules.

Lisää luettavaa