Tennispalatsin Scape palkittiin: vuoden paras elokuvasali Euroopassa

Finnkinon Scape-sali palkittiin Barcelonassa.

Finnkino Tennispalatsin Scape-sali palkittiin myöhään sunnuntai-iltana Barcelonassa järjestetyssä CineEurope-konferenssissa. Sali sai Screen of the Year -gaalassa International Cinema Technology Association ICTA:n Euroopan vuoden paras elokuvasali -palkinnon Classic-kategoriassa.

Scape-konsepti on Finnkinon kehittämä premiumsalikonsepti, jonka keskiössä ovat ensiluokkaiset tekniset ratkaisut ja ylelliset salipuitteet.

– ICTA:n Euroopan vuoden paras elokuvasali -palkinto on elokuvateattereiden Oscar-palkinto, ja olemme todella iloisia ja ylpeitä siitä, että se myönnettiin Scape-premiumsalikonspetille, jonka eteen on tehty todella paljon työtä, sanoo Finnkinon toimitusjohtaja Veronica Lindholm.

Finnkino lanseerasi Scape-salin Helsingin Tennispalatsiin kesällä 2016. Scape-premiumsalikonseptssa on Dolby Atmos -äänentoistojärjestelmä, Barcon lippulaiva-elokuvalaserprojektori ja jättikokoinen elokuvakangas, joka Tennispalatsin Scape-salissa on 185 neliömetriä. Korkealuokkaisen tekniikan lisäksi Scape-konseptiin kuuluu leveämmät ja enemmän jalkatilaa tarjoavat penkit ja led-valoilla toteutettu salin valomaailma.

Suomen toinen Scape-sali avattiin huhtikuussa Espoossa uuteen Finnkino Omenaan.

Aiheeseen liittyvät jutut