Terminator-tähti Nick Stahl kertoo kamppailustaan huumeiden ja alkoholin kanssa: ”Käytin ihan mitä tahansa kamaa”

Jos mietit minne Nick katosi, niin nyt hänellä on tarina kerrottavanaan.

5.11.2021 18:31

Nick Stahl oli Hollywoodin kuuma nimi 2000-luvun alussa. Stahl tähditti Oscar-ehdokasleffa In The Bedroomia (2001), hänet nähtiin HBO:n kulttisarjassa Carniválessa (2003 ja 2005) sekä Terminator 3:ssa (2003) John Connorina.

Stahl oli nouseva tähti, mutta miehellä oli synkkä salaisuus, joka imaisisi hänet syviin syövereihinsä seuraavien vuosien aikana.

– Olin krapulassa joka ikinen päivä, kun työskentelin. Lapsena ja parikymppisenä, jokaisessa elokuvatuotannossa, In the Bedroomin ja Terminatorin kuvauksissa, Carniválen kuvauksissa, jokaisessa niissä olin krapulassa, Stahl kertoo alkoholismistaan ja huumeaddiktiostaan, jotka olivat tappaa hänet.

– Ei minulla ollut lemppareita. Käytin ihan mitä tahansa kamaa, kunhan pääsin eroon siitä tunteesta, mikä minulla selvänä oli.

Stahl on ollut nyt neljä vuotta selvänä. Hän on 41-vuotias. Mies pyrkii käynnistämään Hollywood-uransa uudelleen. Hän odotti sen olevan vaikeaa, mutta toisin kävi.

– Roolittajat ottivat minut sydämellisesti vastaan ja toivottivat tervetulleeksi. He epäröivät hieman, mutta kun sain muutaman työ taas tehtyä, he antoivat uusia mahdollisuuksia.

Tänä vuonna Stahl on nähty viidessä Fear the Walking Deadin jaksossa. Hänet tullaan näkemään myös indiekauhuleffa What Josiah Saw’ssa sekä Saint Seiya: Knights of the Zodiac -mangan live-action versiossa.

– Varmaan joka kolmas lukemani käsikirjoitus on kauhua.

Lue Stahlin koko tarina The Hollywood Reporterin sivuilta.

Lisää luettavaa