The Last Jedi -ohjaaja löysi nettivihasta hyvääkin – ”Olen todella, todella kiitollinen”

Oli erilaisessa tilanteessa aiemmin elämässään.

29.11.2019 21:30

Kenellekään ei liene enää epäselvää, että The Last Jedi otettiin todella ristiriitaisesti vastaan fanien keskuudessa. Osa suorastaan vihasi sitä, osa puolestaan otti ohjaaja Rian Johnsonin näkemyksen vastaan tervetulleena piristysruiskeena.

Johnson tuumi nyt, että hän on jopa kiitollinen nettivihasta.

– Se on ollut todella hyvä juttu minulle muutaman viimeisen vuoden aikana – altistuminen sille. Ennen The Last Jedia kukaan ei ollut vihannut minua internetissä. Jos sain yhdenkin negatiivisen twiitin, menin paniikkiin ja ajattelin: ”Herranen aika, joku ei pidä minusta. Minun täytyy korjata tämä”, Johnson mietti.

Ohjaaja huomasi kasvaneensa kritiikin kautta.

– Olen itse asiassa todella, todella kiitollinen. Aiemmin omanarvontuntoni oli riippuvainen siitä, että kaikki netissä pitivät minusta. Tämä prosessi on saanut minut, selviytymisvaiston kautta, etääntymään siitä, Johnson jatkoi.

Ohjaaja J.J. Abrams piti niin ikään Johnsonin The Last Jedi -juonikuvioita sellaisina, ettei hän olisi kaikkia niitä itse tehnyt. Hän kuitenkin piti niitä ”oudon hyödyllisinä” The Rise of Skywalker -elokuvaa ajatellen. Voit lukea Abramsin kommenteista lisää täältä: J.J. Abrams The Rise of Skywalker -elokuvan juonesta: The Last Jedin valinnat olivat oudon hyödyllisiä

Lähde: Cinema Blend

 

Lisää luettavaa