The Mandalorian -stara haukkui The Rise of Skywalkerin: “Totaalinen helvetin epäonnistuminen”

Saakohan kuulla kunniansa Disneyltä?

21.12.2019 19:11

Star Wars -sarja The Mandalorianissa näyttelevä Jake Cannavale haukkui uuden Star Wars: The Rise of Skywalkerin koko Star Wars -elokuvasarjan surkeimmaksi tekeleeksi.

Cannavale näyttelee The Mandalorianissa Toro Calicania, palkkionmetsästäjien klaanin jäsentä.

Jake on näyttelijä Bobby Cannavalen poika ja Sidney Lumet’n lapsenlapsi.

Eipä Jake hirveästi sanojaan säästellyt, kun hän tykitteli mielipiteensä The Rise of Skywalkerista Instagram Storyssa.

– Olen Star Wars -universumissa, joten enhän minä voi puhua pahaa Episodi IX:stä? Väärin! Rise of Skywalker on kaikkien aikojen huonoin Star Wars- leffa. Totaalinen helvetin epäonnistuminen. Kävin katsomassa sen viime yönä ja heräsin vieläkin raivona. Leffa pyyhki koko uuden trilogian hyödyttömäksi. Siinä oli enemmän juoniaukkoja kuin varsinaista juonta. Lukematon määrä ”muuten, nyt onkin näin…” -kohtauksia sai minut raivoihini. Rise of Skywalker (typerä nimi, muuten) oli surkeampi kuin Phantom Menace ja Last Jedi yhdessä. Fight me!

Siinäpä täyslaidallinen kritiikkiä.

Fani vielä kyseli, että olisiko hän yhtä vihainen, jos olisi näytellyt siinä. Jake pohti, että olisi vielä enemmän vihainen. Hän myöntää olleensa jättimäinen Star Wars -fani lapsesta saakka. Jake ei kuitenkaan välitä uudesta trilogiasta laisinkaan. Trilogia on hänen mielestään todella laiskasti tehty.

Miekkonen ei myöskään pidä siitä, että uusi trilogia ottaa tavallaan koko saagan haltuun ja muuttaa vuosikymmeniä vanhan tarinan.

Jake miettiikin, että olisi todella masentunut, mikäli olisi näytellyt uusissa Star Warseissa.

Lähde: Cinemablend

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia