The Mandalorianin Pedro Pascalilta mahtava kommentti sarjan jatkosta – vastasi nopeasti tuottajan puolesta

Piti ideaa hyvänä.

27.9.2022 07:27

Pedro Pascal vihjaili Din Djarin -hahmonsa tulevaisuudesta. Hahmon seikkailuja on saatu tähän mennessä katsella kahden kauden ajan The Mandalorian -sarjassa.

Sarja on ollut sen verran suosittu, että jotkut fanit saattavat miettiä, voisiko se kehittyä joksikin suuremmaksi. Tällainenkin mahdollisuus on olemassa.

The Mandalorianin tuottaja Rick Famuyiwa ja Pascal olivat äskettäin D23 Expo -tapahtumassa, ja siellä heiltä kysyttiin, haluaisivatko he lopettaa sarjan pitkään elokuvaan. Famuyiwa sanoi, ettei päätös ole hänestä kiinni eikä hän tiedä. Pascal puolestaan sanoi nopeasti, että he haluaisivat.

– Vastaan ​​hänen puolestaan, kyllä ​​hän haluaa, Pascal sanoi.

– Tuo on hyvä idea. Ja jos se ei ole jo keskusteluissa, niin se tulee olemaan tämän päivän jälkeen, Pascal jatkoi.

Jon Favreau kirjoittaa jo sarjan neljättä tuotantokautta, joten mahdollista elokuvaa ei varmastikaan ole tulossa vielä pitkään aikaan. Kolmas tuotantokausi on kuvattu, ja se on tulossa joskus ensi vuonna.

Mainittakoon, että Din Djarin on jo nähty The Mandalorian -sarjan ulkopuolella. Hahmo vieraili toisessa Star Wars -sarjassa The Book of Boba Fettissä.

Uusin Star Wars -sarja on vastikään Disney Plussaan lisätty Andor. Se kertoo Rogue Onessa nähdystä hahmosta Cassian Andorista. Sarja on ainakin väitetysti suunnattu enemmän aikuiseen makuun. Alla Andorin traileri.

Lue myös: Mestariohjaaja Martin Scorsese kertoi kuka on sukupolvensa paras näyttelijä – tekivät yhteistyötä vuoden 2016 leffassa – Episodi.fi

Lähde: Uproxx

Lisää luettavaa