Tiesitkö tätä Guardians of the Galaxyn rääväsuisesta karvapallosta: Rocketin näyttelijöitä on kaksi, mutta toinen ei ole saanut kunniaa työstään

Marvelin Guardians of the Galaxy -elokuvat ovat todella suosittuja. Guardiansit ovatkin johtamassa Marvelin elokuvauniversumia seuraavaan vaiheeseen.

Rocketin, Guardiansien pörröisen, bioteknisen karvapallon äänenä kuullaan Bradley Cooper. Ihmiset luulevatkin, että hahmo on hänen luomuksensa. Väärin luultu.

Harva tietää, että Guardiansien ohjaajan James Gunnin veli Sean, joka myös näyttelee leffoissa Kraglin-nimistä hahmoa, esittää Rocketia. Sean on Rocketin liikkeiden ja olemuksen takana.

– On melko outoa näytellä tätä hahmoa tuntikausia, mutta sitten sillä ei olekaan minun ääntäni tai kasvojani. En kuitenkaan tehnyt tätä työtä saadakseni kunniaa. Halusin vain elokuvasta niin hyvän kuin on mahdollista, Sean kertoo.

Kyllähän Sean ansaitsi kunnian siinä missä Cooperkin. Hahmon synnyttäminen eloon liikkeiden avulla on aivan yhtä tärkeää kuin toimia sen äänenä.

Sean esittää myös Avengers: Infinity Warissa Rocketia, vaikka alun perin oli epäselvää voiko hän näytellä hahmoaan. Russon veljekset olivat kuitenkin sitä mieltä, että on parempi, että näyttelijät ovat tuttuja toisilleen.

Lähde: Cinemablend

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut