Tom Cruise Mission: Impossiblen koronan keskeyttämistä kuvauksista: ”Olen vastuussa tuhansista työpaikoista”

Cruise teki pienen ihmeen pandemian keskellä.

Tom Cruise keskusteli tuoreessa haastattelussa hankalista Mission: Impossible 7:n kuvauksista, jotka keskeytettiin useampaan otteeseen koronaviruksen takia.

Koronapandemia iski kovaa Hollywood-tuotantoihin. Myös Cruise johtui pohtimaan Mission: Impossiblen kuvauksia keskellä globaalia pandemiaa, kun sen kuvaukset keskeytettiin ensimmäistä kertaa viime keväänä.

– Olen tuottanut 30-40 elokuvaa. Olen vastuussa tuhansista ellen jopa kymmenistä tuhansista työpaikoista. Kaikki ystäväni elokuva-alalta, levittäjistä sekä oma tiimini kyseli minulta, että mitä ihmettä meidän pitäisi nyt tehdä? ”Voimme menettää taloni”, Cruise kertoo.

– Kerroin studiolle ja elokuva-alan ihmisille, että teemme niin nopeasti paluun kuin se vain on mahdollista. Aion hoitaa kaikki takaisin töihin. Alamme kuvaamaan uudelleen kesällä. Aiomme ottaa selvää, miten sen voi tehdä turvallisesti.

Cruise myöntää kuvausten uudelleenkäynnistämisen olleen logistinen painajainen.

– Tein seitsemän päivää viikossa kellon ympäri töitä. Ihmiset olivat herkällä päällä ja minun piti auttaa heitä. Oli maskeja ja sosiaalisen etäisyyden ottamista. Oli erilaisia kuvausryhmien omia kuplia: yksi meikkaaja jokaista kahta näyttelijää kohden, eri osastojen johtajat viettivät itsekseen aikaa omissa hotellihuoneissaan. Oli kuvauksiin ajamista, kohtauksen kuvaamista ja sen jälkeen piti palata heti takaisin hotelliin. Ihmiset olivat viiden hengen ryhmissä. Mikäli yksi heistä sairastuisi, olisi helpompi hoitaa karanteeni-asiat.

Ihmiset väittivät Cruiselle, että kuvaukset eivät onnistuisi, mutta niin vain mies sai ne toimimaan ja elokuva on nyt purkissa. Cruisen piti tehdä erilaisia sopimuksia eri maiden, studioiden ja vakuutusyhtiöiden kanssa, jotta kaikki toimisi jouhevasti.

Lähde: Film News

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut