Tom Hanks on paras – teki ihanan eleen koulukiusatulle Corona-nimiselle pojalle

Hanks on <3

24.4.2020 17:01

The Independent julkaisi mieltä lämmittävän uutisen siitä, kuinka kiusattu voi saada viimeisen naurun. 8-vuotias australialainen Corona De Vries on kokenut häijyä kiusaamista koulussa. ”Rakastan nimeäni, mutta koulussa minua kutsutaan koronavirukseksi.”

De Vries kirjoitti sanat näyttelijä Tom Hanksille ja tämän vaimolle Rita Wilsonille, jotka olivat sairastuneet koronavirukseen. 8-vuotias toivoi kirjeessään myös näyttelijätähden pikaista paranemista. Muutama päivä myöhemmin Hanks vastasi lapsen kirjeeseen.

”Kirjeesi sai minut ja vaimoni todella hyvälle tuulelle. Kiitos, kun olet niin hyvä ystävä. Ystävät saavat tuntemaan ystäviensä olot hyväksi, kun he ovat apeita”, Hanks kirjoitti. Hanks signeerasi kirjoituskoneella kirjoitetun kirjeensä Toy Storyn kuuluisan laulun mukaan: You’ve got a friend in me!

Siinä ei kuitenkaan ole vielä kaikki: Hanks lahjoitti pojalle yhden lukuisista kirjoituskoneistaan, joita hän on keräillyt jo vuosia. ”Ajattelin, että tämä kirjoituskone sopii sinulle. Se oli mukanani Gold Coastillla ja nyt se on palannunt – sinun luoksesi. Kysy aikuiselta kuinka se toimii. Ja käytä sitä minulle takaisin kirjoittaaksesi”, Hanks kirjoitti.

Ja olihan kirjoituskonekin sopiva kaikin puolin – se oli merkiltään Corona.

Lisää luettavaa