Tuotantohelvetissä pyörivään Gambiitti-elokuvaan on ehkä löydetty pahisnäyttelijä

Kuinka moni edes muisti tällaisenkin supersankarielokuvan olevan tekeillä?

4.10.2017 15:30

Marvelin sarjakuvahahmo Gambiitti eli Remy LeBeau on monien suosikkisankari. Hahmo esiintyy pääasiassa Ryhmä-X -seikkailuissa, mutta hänellä on myös omia soolotarinoitaan. Ensiesiintymisensä elokuvien puolella Gambiitti teki vuoden 2009 leffassa X-Men Origins: Wolverine, jossa häntä näytteli Taylor Kitsch. Siitä lähtien Gambiitin soolofilmistä on ollut puhetta, ja projektin käynnistämistä on yritetty useasti. Aluksi Kitschin oli tarkoitus jatkaa roolissa, mutta vuonna 2014 osaan valittiin Channing Tatum.

Silti Gambiitti-elokuva ei ole vieläkään nähnyt päivänvaloa, eikä hahmoa olla nähty muissa Marvel-elokuvissa. Tatumin näyttelemän Gambiitin piti tehdä ensiesiintymisensä viime vuoden X-Men: Apocalypsessa, mutta sitä ei tapahtunutkaan. Soolofilmiä on silti yritetty saada aikaiseksi. Se on kuitenkin jatkuvasti menettänyt ohjaajansa, ja monet fanit ovat jo menettäneet uskonsa siihen, että elokuva edes ilmestyisi.

Tekijät eivät ole kuitenkaan menettäneet uskoaan ja nyt huhutaan, että elokuvan antagonistia, Mister Sinisteriä eli Herra Pahuutta esittäisi James Bond -tähti Daniel Craig. Herra Pahuus oli alunperin biologi Nathaniel Essex, joka teki ihmiskokeita ja liittoutui mutantti Tuhon kanssa. Tuho loi Essexistä yli-inhimmillisen olennon, joka kuitenkin kävi Tuhoa vastaan. Roolituksesta ei ole vielä varmuutta, mutta ainakin on selvillä, että elokuva yritään yhä saada aikaiseksi.

Julkaisupäivää tai edes -vuotta ei ole vielä tiedossa, ja voi olla, että kestää vielä vuosia ennen kuin Gambiitti nähdään jälleen valkokankailla. Toivotaan kuitenkin parasta!

Kuva elokuvasta X-Men Origins: Wolverine.

Lisää luettavaa