TV:n parhaiten palkattu tähti ei ole Kevin Costner – kärkipaikalla on kenties yllätysnimi?

Myös Harrison Fordin ja Helen Mirrenin tulot syynissä.

28.2.2023 16:33

Kevin Costner on pitkän linjan pesunkestävä Hollywood-tähti, joten hänen palkkansakin on varmasti korkealla tasolla. Siltikään hän ei yllä television parhaiten palkatuksi tähdeksi, sillä takavasemmalta kiilaa ohi nuorempi näyttelijä.

Puck-julkaisun mukaan parhaiten palkattu näyttelijä on tällä hetkellä Amazon Prime Videolle agenttisarjaa Jack Ryan tekevä John Krasinski. Väite perustuu agenteilta ja juristeilta saatuihin tietoihin.

John Krasinski sarjassa Jack Ryan.

Costnerkaan ei kuitenkaan ole nälkäkuoleman partaalla, sillä hän saa jokaisesta jaksosta 1,2 miljoonaa dollaria. Jos hän on kateellista sorttia, tieto nuoremman nulikan eli Krasinskin kahden miljoonan dollarin jaksopalkasta saattaa tietysti tuoda veteraanitähdelle vatsanväänteitä.

Jason Sudeikis puolestaan tienaa miljoona dollaria per jakso sarjasta Ted Lasso. Miljoonan dollarin kerhossa ovat myös sarjan 1923 Harrison Ford ja Helen Mirren. Miljoonaan yltää niin ikään Spider-Man-elokuvien MJ-hahmonakin tunnettu Zendaya sarjasta Euphoria.

Krasinski joutuu Jack Ryan -sarjassa vaarallisiinkin tilanteisiin. Lue lisää täältä: John Krasinski teki hengenvaarallisen stuntin itse – Navy SEAL -sotilas yllytti – Episodi.fi

Lähde: Uproxx

Lisää luettavaa