Uusi Pirates of the Caribbean -leffa aloittaa kaiken alusta – tuottaja Jerry Bruckheimer kertoo tarkemmin

Uudet tuulet puhaltavat Karibianmerellä.

27.3.2024 16:31

On jo jonkin aikaan huhuiltu, että nykyinen Pirates of the Caribbean -maailma pistetään pakettiin ja käynnistetään uudelleen.

Huhuihin on sotkettu Margot Robbie ja yllättäen myös Disneyn kanssa sillat polttanut Johnny Depp, eli alkuperäinen kapteeni Jack Sparrow.

Mitä sanottavaa leffasarjan tuottajalla Jerry Bruckheimerilla on?

– On vaikea sanoa. Emme vielä tiedä. Emme tiedä miten saamme tämän kasaan. On aivan eri asia tehdä jatkoa Top Gunille, koska mukana on niin ikoninen ja hieno näyttelijä. En kuitenkaan osaa sanoa, kuinka monta elokuvaa hän tekee ennen seuraavaa Top Gunia. Mutta ainakin me reboottaamme Piratesin. Se on helpompi tehdä, koska meidän ei tarvitse odotella tiettyjä näyttelijöitä sitä varten, Bruckheimer kertoo.

Hiljattaisen huhun mukaan Bruckheimerillä olisi tekeillä kaksi Pirates-elokuvaa. Toista tähdittäisi The Bear -tähti Ayo Edebiri. Tämän elokuvan tekijöinä olisivat Chernobyl-sarjan luoja Craig Mazin sekä aiempien piraattileffojen käsikirjoittaja Ted Elliot.

Toisessa projektissa nähtäisiin Margot Robbie johtamassa kokonaan naisvetoista merirosvotiimiä. Sen tekijänä olisi Birds of Prey -käsikirjoittaja Christina Hodson. Tämän projektiin uutisoitiin jo kuolleen, mutta ilmeisesti se on edelleen tekeillä.

Lähde: Geektyrant

Lisää luettavaa