Uusi törkeä Harvey Weinsteinin raiskaustapaus tuli julki – myös Daryl Hannah avautui mogulista

Annabella Sciorra ja Daryl Hannah ovat viimeisimmät näyttelijättäret, jotka ovat avautuneet Harvey Weinsteinin törkeästä käytöksestä.

28.10.2017 12:56

Sciorra kertoo, kuinka Weinstein raiskasi hänet törkeällä tavalla 1990-luvun alussa, ja se jälkeen häiritsi häntä seksuaalisesti usean vuoden ajan.

Weinstein antoi Sciorralle kyydin kotiin eräänä kuvauspäivän iltana vuonna 1993. Sciorra oli kuvaamassa romanttista komediaa nimeltä Ilta on meidän?, jonka tuottaja Weinstein oli. Sciorran tarina mukailee muiden uhrien tarinaa siinä mielessä, että kun Weinstein oli heittänyt näyttelijättären kotiin, ovelta kuului koputus ja oven avattuaan, Weinstein tunkeutui asuntoon.

”Hän tyrkkäsi minut sängylle ja kiipesi päälleni. Potkin ja huusin, mutta en kyennyt tappelemaan häntä vastaan”, Sciorra kertoo.

”Kun hän oli valmis, hän sai jalalleni ja yöpuvulleni ja sanoi ”minulla on täydellinen ajoitus.””

Iljettävä tapahtuma ei kuitenkaan ollut vielä ohitse, sillä Weinstein yritti antaa Sciorralle suuseksiä. Kun näyttelijätär alkoi tärisemään kauhuissaan, mies lähti paikalta.

”Minua hävetti. Minua oksetti. Minusta tuntui, että pilasin kaiken.”

Tämän jälkeen Weinstein kävi kolkuttelemassa Sciorran hotellihuoneiden ovia vuosikausien ajan. Erään kerran Weinstein pääsi yllättämään näyttelijättären pelkät kalsarit päällään, mutta onneksi hän ei ollut silloin yksin.

Myös Daryl Hannah avautui Weinsteinista. Mies oli paukutellut hänen hotellihuoneen ovea, onnekseen hän pääsi takaovesta karkuun. Kerran hän myös yllätti Darylin ja hänen meikkaajansa katsomassa elokuvaa. Myöhemmin Weinstein kysyi voisiko hän katsella tai kosketella Darylin rintoja. Daryl sanoi vain ”Haista vi**u, Harvey.”

Nyt on tullut julki jo kuutisenkymmentä tapausta, joihin liittyy Weinsteinin tekemää seksuaalista häirintää, raiskaus tai jotain muuta inhottavaa.

Kuva: Sopranos tv-sarja

Lähde: Deadline

Lisää luettavaa