Uusin Hercule Poirot -elokuva on suoratoistettavissa aivan pian – aavemainen murhamysteeri kutsuu katsojia ensi viikolla

Sopivaa katseltavaa syksyn synkkiin iltoihin.

13.11.2023 19:00

Hercule Poirotin tuorein etsiväseikkailu, Venetsian aaveet, on saapumassa pian myös suoratoiston maailmaan. Elokuva tullaan lisäämään Disney Plussan katseluvalikoimaan Suomessa ensi viikon keskiviikkona, 22. marraskuuta.

Uusi mystinen kuolemantapaus kaipaa ratkojaansa ja paikalle saadaan houkuteltua kukas muukaan kuin etsivä Hercule Poirot (Kenneth Branagh). Hän päätyy viettämään yön venetsialaisessa kartanossa tutkimassa tapausta – ovatko asialla kaupungin aaveet vaiko jotain inhimillisempää?

Branagh palaa jo kolmatta kertaa viikesekkään ja knallihattuisen mestarietsivän rooliin. Hän vastaa myös jälleen elokuvan ohjauksesta, kuten aiempien Idän pikajunan arvoitus ja Kuolema Niilillä -osienkin kohdalla.

Hänen lisäkseen elokuvaa tähdittävät myös Oscar-voittaja Michelle Yeoh (Everything Everywhere All At Once), Tina Fey (Mean Girls), Jamie Dornan (50 Shades of Grey) ja Kelly Reilly (True Detective, Yellowstone).

Venetsian aaveet sai elokuvateatteriensi-iltansa Suomessa 15. syyskuuta.

Ensi viikkoa odotellessa voit katsoa Venetsian aaveiden jännittävän trailerin alta.

Lisää luettavaa