Vielä hetken Netflixissä: Supersankarileffojen aatelia, naurattaa ja viihdyttää! Kuvauspaikalla ollut lapsi keksi elokuvan parhaan repliikin

IMDb-arvosana on 7,9.

Netflixistä löytyy vielä hetken aikaa supersankarielokuva Thor: Ragnarok (2017).

Tarinassa Thor löytää itsensä Hulkin kanssa erikoiselta planeetalta, jossa suurinta huvia vaikuttaisi olevan erilaisten universumin olentojen väliset areenataistelut. Thorilla on täysi työ saada vihreä jätti puolelleen, sillä Hulk nauttii saamastaan suosiosta.

Yhdestä elokuvasta löytyy harvoin yhtä kattavaa tähtisikermää. Leffassa nähdään Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Cate Blanchett, Idris Elba, Jeff Goldblum, Tessa Thompson, Karl Urban, Mark Ruffalo, Anthony Hopkins, Benedict Cumberbatch, Taika Waititi, Rachel House, Clancy Brown, Tadanobu Asano, Ray Stevenson, Zachary Levi, Luke Hemsworth ja Sam Neill

Kuvauksissa kävi supersankareja fanittava pikkupoika, josta saa kiittää elokuvan ehkä parasta repliikkiä.

– Kun kuvasimme Ragnarokia, meillä oli nuori poika vierailulla kuvauksissa. Hän oli tuolloin sairaana, Hemsworth kertoi Jimmy Kimmel Live -ohjelmassa.

– Kuvasimme areenakohtausta Hulkin ja Thorin välillä. Puhuin Hulkille ja sanoin: ”Herranen aika, sinä, missä olet ollut?”

– Hän (poika) oli sivustaseuraajana ja sanoi: ”Mikset sano, kun katsot Lokia yleisössä, että hän on ystävä töistä? Siitä pojan antamasta repliikistä tulikin yksi parhaista”, Hemsworth hehkutti.

Elokuva poistuu suoratoistopalvelusta 15.9.2019.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Vastaamalla näet muiden vastaukset.