Viime yön historiallisessa Critics’ Choice -palkintogaalassa tapahtui jotakin ennennäkemätöntä – Kaksi tasapeliä!

Aikamoinen jännitysnäytelmä!

14.1.2019 18:00

Viime yönä järjestetyssä, yhdessä arvostetuimmista kriitikoiden palkintogaaloista, Critics’ Choice Awards -seremoniassa koettiin historiallisia hetkiä, kun jopa kahdessa kategoriassa päädyttiin tasapeliin.

Ensiksi jaettiin (sanan varsinaisessa merkityksessä) parhaan naispääosan palkinto tv-elokuvasta tai minisarjasta, kun sekä Escape at Dannemoran Patricia Arquette vei palkinnon kotiin yhdessä Sharp Objectsin Amy Adamsin kanssa. Toinen illan jaettu palkinto koski parhaan naispääosan palkintoa, kun A Star Is Bornin Lady Gaga nousi yhdessä The Wifen Glenn Closen kanssa noutamaan palkinnon.

Tasapelejä näkee silloin tällöin, mutta että kaksi saman illan aikana? Muuten suuria yllätyksiä ei juuri koettu. Parhaista sivuosista palkittiin Mahershala Ali (Green Book) ja Regina King (If Beale Street Could Talk) ja miespääosasta Christian Bale (Vice). Yksi ismpi yllätys muiden joukossa oli ehkä parhaan alkuperäiskäsikirjoituksen palkinto Ethan Hawken mainiolle pappidraamalle First Reformed. Sitä vastoin sovitettu käsikirjoitus oli If Beale Street Could Talkille.

Pääpalkintoja juhli jälleen Alfonso Cuaron, joka vei kotiin parhaan ohjauksen ja elokuvan pystin Romasta. Kaikki tulokset voi lukea Varietyn sivuilta.

Kuva elokuvasta The Wife

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Lisää luettavaa