Vuoden 2021 supersankarointi lisättiin Prime Videoon – neljän tähden poppariviihdettä

IMDb-arvosana on 5,9.

8.2.2023 06:00

Prime Videon valikoimassa on nyt supersankarileffa Venom: Let There Be Carnage (2021).

Eddie Brock pyrkii elämään avaruudesta laskeutuneen, loisen tavoin toimivan symbioottinsa Venomin kanssa. Samalla kun Eddie haluaa saada toimittajan uransa takaisin raiteilleen edellisen elokuvan tapahtumien jälkeen, Venom haluaa syödä ihmisiä ja paljastaa itsensä maailmalle. Etsiessään seuraavaa jymyjuttuaan Brock saa yksinoikeuden haastatella kuolemaantuomittua sarjamurhaaja Cletus Kasadya. Kasady karkaa vankilasta ja saa selville Eddien salaisuuden, saatuaan tartunnan symbiootti Carnagesta.

Ohjaajana Andy Serkis. Näyttelijöinä Tom Hardy, Woody Harrelson, Michelle Williams, Naomie Harris, Reid Scott sekä Stephen Graham.

Episodin arvostelussa elokuva sai neljä tähteä:

”Leffan kiistaton vetovoima on kaikesta huolimatta silti pääosan rautaisella ammattitaidolla ja rakkaudella tekevä Hardy, joka on nappivalinta Eddie Brockin rooliin. On hyvin vaikeaa kuvitella roolissa ketään muuta. Brockin ja Venomin välinen dynamiikka on loistokasta ja vaativaa toteuttaa, sillä vetäähän Hardy molemmat roolit itse. Mies on itse asiassa myös kantanut kortensa kekoon Let There Be Carnagen tarinapuolella, ja Tomppa onkin napannut leffan lopputeksteihin Story by -krediitin.”

Eddien ollessa Coit Towerissa yrittäessään löytää Cletusta, useat Venomia ja Carnagea etsivät helikopterit lentävät ohitse. Hetkeä ei suunniteltu etukäteen, vaan ohi lentävät kopterit olivat osa The Matrix Resurrectionsin (2021) kuvauksia. Ne olivat samaan aikaan meneillään San Franciscossa.

Ohjaaja Andy Serkis tuumi, että helikopterit käyvät järkeen, ja jätti ne elokuvaan. Hän lisäsi jälkituotannossa Tom Hardyn dialogin, jossa ne mainittiin. Alla traileri.

Lue myös: Salma Hayekilla oli ongelma liian seksikkyytensä kanssa – pääsi toteuttamaan unelmansa siksi vasta nelikymppisenä – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Lisää luettavaa