Werner Herzog pelasti räjähdysvaarassa olleen Joaquin Phoenixin: ”Hän halusi kiittää minua, mutta ajoin vain pois”

Kiitos Werner.

Ohjaajalegenda Werner Herzog kertoi pelastaneensa näyttelijä Joaquin Phoenixin tämän tämän autokolarin jälkeen. Phoenix on kertonut tarinan ennenkin, mutta Herzog ei ole koskaan aiemmin kommentoinut tapausta.

The Playlist kirjoittaa, että Herzog sattui paikalle kun huomasi auton olevan katollaan pientareella. Hän ei tiennyt kuka autossa oli, mutta oli huolissaan siitä mitä henkilö yritti autossa tehdä.

”Hän oli ilmatyynyjen välissä ja yritti rajusti sytyttää tupakkaa”, Herzog muistelee. ”Tiesin ettei hän saa sytyttää tupakkaa, koska bensaa valui ympäriinsä ja hän olisi voinut syttyä kuin tulipallo. Yritin selkeästi estää häntä ja sanoa ettei tekisi sitä. Olin huolissani, että jos yrittäisin käskeä häntä, hän yrittäisi sytyttää tupakan vielä kovemmin.”

Lopulta kaikki kuitenkin kääntyi parhain päin. ”Onnistuin nappaamaan sytyttimen hänen käsistään. Silloin kävi täysin selväksi, että se oli Joaquin. Mutta en halunnut jälkeen päin puhua hänelle. Näin, että hän halusi tulla ja kiittää minua, mutta ajoin vain pois.”

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut