Will Smithin toimintajännäri floppasi pahasti – Jokerin voittokulku jatkuu

Joker on jättihitti. Will Smithin tuplarooli ei vetänyt yleisöä.

14.10.2019 10:20

Joker jatkaa Yhdysvaltojen ykkösenä. Pohjois-Amerikassa tuli ensi-iltaan viikonloppuna kolme isoa leffaa, mutta yksikään ei pärjännyt toista viikonloppua pyörivälle Jokerille.

Jokerin viikonlopun tuotto Pohjois-Amerikassa oli arviolta 55 miljoonaa dollaria. Kymmenen päivän jälkeen sen lipputulot ovat jo 192 miljoonaa. Koko maailman lipputulot ovat jo noin 543 miljoonaa dollaria.

Animoitu Addams Family oli Pohjois-Amerikan kakkonen viikonloppuna. Addams Familyn lipputulot olivat arviolta 30,3 miljoonaa dollaria.

Kolmanneksi tuli Ang Leen ohjaama toimintatrilleri Gemini Man, jonka pääosassa nähdään Will Smith kaksoisroolissa. Uudenlaisella 3D-tekniikalla kuvattu elokuva keräsi vain 20,5 miljoonaa dollaria, mikä on heikko tulos 138 miljoonan dollarin budjetilla tuotetulle elokuvalle. Gemini Man onkin jo tuomittu flopiksi. Elokuvan arviot ovat olleet heikkoja, ja yleisön antama CinemaScore-arvosana oli sille vain B+.

Kolmas laajaan levitykseen tullut elokuva oli komedia Jexi, jonka pääosassa nähdään suosikkikoomikko Adam DeVine. Pienellä budjetilla tuotettu komedia sijoittui listan yhdeksänneksi 3,1 miljoonalla dollarilla.

Gemini Man tuli perjantaina ensi-iltaan myös Suomessa. Addams Family nähdään meillä 1. marraskuuta ja Jexi 22. marraskuuta.

Lähde: Box Office Mojo

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Lisää luettavaa