Joker jatkaa voittokulkuaan myös Suomessa – Teki elokuvateattereissa tempun, johon pystyy vain harva elokuva

Joker jatkaa voittokulkuaan lippukassoilla myös Suomessa.

Joker oli viikonlopun katsotuin elokuva myös Suomessa. Todd Phillipsin ohjaama Joker oli toista kertaa peräkkäin listaykkönen. Harvinaista on lisäksi se, että Joker kasvatti katsojamäärään toisena viikonloppuna. Edellisen kerran vastaavaan pääsi BlacKkKlansman viime vuoden elokuussa.

Jokerin viikonlopun katsojamäärä oli hieman yli 53 000 katsojaa. Kokonaiskatsojamäärä on lähes 150 000.

Teattereihin tuli uutena ensi-iltana neljä uutta elokuvaa, joista parhaiten menestyi Late Lammas -animaatio Farmageddon. Se sijoittui Jokerin jälkeen kakkoseksi 15 800 katsojalla.

Heikosti Yhdysvalloissa avannut Gemini Man ei näytä muodostuvan hitiksi Suomessakaan, vaikka ohjaajana on Oscar-voittaja Ang Lee (Brokeback Mountain, Piin elämä) ja pääosassa Will Smith. Uudella 3D+-tekniikalla varustettu Gemini Man oli listan viides, ja katsojia oli 5 363.

Laulaja Leonard Cohenista ja hänen rakastetustaan kertova Marianne & Leonard: Sanoja rakkaudesta sai 1 436 ja pääsi sijalle 15.

Kotimainen uutuus Diva of Finland ei kiinnostanut suurta yleisöä: katsojia tuli ensi-iltaviikonloppuna vain 1 133, vaikka sitä esitettiin 68 salissa, mikä on kaksi enemmän kuin Gemini Manilla.

Lähde: Suomen elokuvasäätiö

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut