Woody Harrelson teki yllättävän paljastuksen arjestaan – Ei ole omistanut monelle välttämätöntä kapistusta yli kolmeen vuoteen

Toiset pärjäävät ilman.

23.6.2024 14:00

Näyttelijä Woody Harrelson paljasti Hollywood Reporterin mukaan, että luopui kännykästään kolme ja puoli vuotta sitten. Harrelsonin kollega Ted Danson paljasti asian keskustellessaan tähden kanssa podcastissa.

”Hänellä ei ole puhelinta. Hän on yksi niistä kiusankappaleista, jotka pistävät muut kantamaan omaa puhelintaan puolestaan. ’Hei, meidän tarvitsee tietää jotakin heti, soita Woodylle.’ Nauran aina, kun joku sanoo minulle noin”, Danson kertoi.

”Tuo ei ole täysin totta. En vain halua olla saatavilla kenelle tahansa jokaisena hetkenä. Eikä se ole se syy. Tykkään olla yhteyksissä ihmisiin, tavallaan, mutta en halua lisäkettä”, Harrelson vastaa.

Kännykästä hän luopui siksi, että käytti liian paljon aikaa sen parissa. Hänen huomionsa kiinnittyi kännykkään jopa ruokaillessaan jonkun kanssa.

”Ajattelin pistää kahden tunnin rajan puhelimenkäyttööni. Kello oli vasta 9.30 aamulla, kun raja oli tullut vastaan. Herättyäni olin jo käyttänyt kaksi tuntiani.”

Harrelson ei käyttänyt aikaansa niinkään sovelluksiin tai puheluihin, vaan tekstiviesteihin.

Lisää luettavaa