Yellowstone-sarjan tähti ei tiedä tarinan loppuratkaisua – kertoi miksi se on tärkeää

Miten käy kuudennen kauden?

9.1.2023 05:30

Yellowstone-sarjan Luke Grimes puhui haastattelussa sarjasta, mutta ei juurikaan tulevista juonikuvioista. Hän ei nimittäin niistä paljon tiedä. Hän esittää sarjassa yhtä päähahmoa, Kayce Duttonia.

Screen Rantin mukaan sarjan suosio vain kasvaa, ja katsojia luonnollisesti kiinnostaa mitä tapahtuu seuraavaksi. Tätä ei tiedä kuitenkaan edes Grimes, sillä hänelle ei ole paljastettu paljon tulevista tapahtumista.

– Luulen, että osa näyttelijöistä tietää lopun. Joillekin on kerrottu, joillekin ei… En usko, että Taylor, joka käsikirjoittaa sarjaamme, haluaisi minun tietävän. Minä en tiedä, Grimes kertoi.

Näyttelijä katsoo, että näin on parempi.

– Se voisi vaikuttaa tapaan, miten teet jotain tai näyttelet jotain. Ja on muutenkin hauskaa kokea tämä tällä tavalla. Se on vähän kuin elämää, Grimes jatkoi.

Yellowstone on erittäin suosittu sarja, joka on saanut jo monta spin offia. Niihin on saatu mukaan muun muassa näyttelijät Sam Elliott (1883), Harrison Ford (1923) ja Helen Mirren (1923). Yellowstone-sarjan päätähtenä nähdään niin ikään suuri tähti Kevin Costner.

Yellowstone saa viidennen kauden toisen puoliskonsa kesällä. Jotkut fanit ovat arvelleet sarjan jo rakentavan kohti loppua, mutta näyttelijä Cole Hauserin mukaan se ei ole vielä edessä. Sarjan ei ole vielä ilmoitettu jatkuvan kuudennella kaudella, mutta todennäköisesti se jatkuu.

Sarja on katsottavissa SkyShowtimessa, Ruutu Plussassa, C Moressa (neljä kautta) ja Telia Playssa (yksi kausi). Alla Yellowstonen traileri.

Lue myös: Loukkaantunut Jeremy Renner auttoi 6500 kilon aurallaan perheenjäsentään – auto oli jumissa nietosten keskellä – Episodi.fi

Lähde: ScreenRant

Lisää luettavaa