Ysäritähti Alicia Silverstone ei ymmärrä Wonder Woman -elokuvan hypettämistä: ”Olen hiukan hämmentynyt”

Kaikki eivät täysin sulata hypeä Wonder Woman -elokuvan ympärillä.

2.7.2017 21:05

Patty Jenkinsin ohjaama Wonder Woman julkaistiin noin kuukausi sitten. Sen jälkeen se on saanut osakseen hypetystä, jota ehkä kaikki eivät ole ymmärtäneet. Hypetyksen on huomannut myös 90-luvulla elokuvauransa huipulla ollut Alicia Silverstone.

Wonder Woman? Ennen Wonder Womania on ollut monia elokuvia, joissa on nainen pääosassa, joten olen hiukan hämmentynyt, Silverstone aloitti.

– Entä kaikki nämä loistavat komediennet, joilla on ollu massiivisia hittejä? Kuten Morsiusneidot. En tiedä. Minusta vain tuntuu, että vuosien varrella on ollut esimerkiksi Mean Girls ja Clueless -elokuvat. Meillä on ollut monia elokuvia, jotka ovat olleet naisvetoisia, Silverstone jatkoi pohdiskeluaan.

CinemaBlend-julkaisu ei kuitenkaan niele Silverstonen mielipiteitä. Lehden mielestä se, että kyseessä on naisen pääosittama supersankarielokuva, joka tekee yhtä hyvää tai parempaa tulosta kuin muut supersankarielokuvat on merkittävä asia. Lehden mukaan se, että aiemmin menestyneissä supersankarielokuvissa on aina ollut miessankari, saattaisi lähettää väärää viestiä nuorille tytöille.

Lähde: CinemaBlend

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia