Toimituksen suosikit: lyötiinkö vuoden pohjalukemat pöytään jo nyt?

Viikonloppuna teattereissa oli kaksi uutuuselokuvaa, joita Episodin toimistossa oli odotettu pelonsekaisin tunnelmin. Toinen sai varovaisen positiivisen vastaanoton, mutta toinen ei pahemmin kehuja kerännyt.

 

5.6.2017 11:26

Supermanin ja Batmanin taloudellisesti menestyneiden mutta mollattujen seikkailujen Man of Steel ja Batman v Superman: Dawn of Justice sekä pitkälti samanlaisen vastaanoton saaneen Suicide Squadin jälkeen moni ei tiennyt mitä odottaa Wonder Womanilta. Osa oli jo menettänyt toivonsa DC-kustantamon supersankarien elokuvamaailman suhteen.

Episodin toimituksen ensireaktiot DC:n naispuolisen Superman-vastineen omalle elokuvalle olivat positiivisen yllättyneet. Sitä pidettiin kaavamaisuuksista ja puutteista huolimatta onnistuneena syntytarinana – eikä vain siksi, ettei Wonder Woman ollut ”ollenkaan niin kamala kuin olisi voinut olla”.

Baywatch-elokuvan osalta toimituksen optimistisimmatkin odotukset olivat tasoa: ”toivottavasti se on hyvällä tavalla kökkö”. Tähän asti se on kaikkien mielestä osoittautunut vain kököksi. Itse asiassa Baywatch lunasti itselleen paikan vuoden 2017 kaikkien tähän astisten ensi-iltojen pahnanpohjimmaisena. Monet elokuvat ovat saaneet yksittäisiltä toimittajilta ykkösiä, mutta toistaiseksi Baywatchin tähtisarjan tasaisuudelle mikään ei lyö vertoja. Saavutus sinänsä sekin.

Klikkaa taulukko suuremmaksi.

 

Lisää luettavaa