27-vuotinen avioliitto on päättynyt! – Hugh Jackman ja Deborra-Lee Furness erosivat

Mikään ei ole ikuista.

16.9.2023 11:59

Wolverine-mies Hugh Jackman ja hänen vaimonsa Deborra-Lee Furness olivat naimisissa lähes kolmen vuosikymmenen ajan, mutta nyt 27-vuotinen liitto on päättynyt.

Jackman ja Furness tapasivat vuonna 1995 ja menivät naimisiin jo seuraavana vuonna. Heillä on kaksi yhteistä lasta: 23-vuotias Oscar ja 18-vuotias Ava.

Entinen pariskunta julkaisi tiedotteen People-lehden kautta:

– Meitä on siunattu melkein kolmen vuosikymmenen upealla ja rakastavalla avioliitolla. Matkamme jatkuvat kuitenkin nyt eri suuntiin, ja olemme päättäneet erota, jotta voimme jatkaa kasvuamme yksilöinä. Perheemme on aina ollut, ja tulee myös jatkossa olemaan tärkein asia meille. Aiomme jatkaa taivaltamme kiitollisina, rakkaudella sekä suopeudella. Arvostamme, että suotte meille yksityisyyttä, kun perheemme tekee tämän siirtymän. Tämä on ainokainen tiedote, jonka tulemme erostamme antamaan, Jackman ja Furness kertovat.

Pariskunnan ero saattaa tulla yllätyksenä, sillä heidät on nähty viimeksi yhdessä Wimbledonin tennisturnauksessa heinäkuussa. Paparazzit kuitenkin huomasivat jo silloin, ettei Jackmanilla ollut nimettömässään vihkisormusta, kuten myös nostokuvasta voi tarkistaa.

Jackman kirjoitti Instagramiin vielä huhtikuussa koskettavan päivityksen pariskunnan 27. hääpäivän kunniaksi.

Lähde: CBR

Lisää luettavaa