Andrew Garfieldin Oscar-virne loi uuden meemin – melkoinen reaktio Kimmelin Will Smith -monologiin

Kimmel nimesi henkilöitä, jotka voisivat puolustaa häntä.

13.3.2023 16:53

Oscareissa ei tänä vuonna nähty väkivaltaa, mutta uusi meemi sieltä taisi syntyä. Netti saa kiittää uudesta meemistä Andrew Garfieldia ja Jimmy Kimmeliä.

Oli jo etukäteen tiedossa, että viimevuotinen väkivaltainen välikohtaus Will Smithin ja Chris Rockin välillä huomioidaan jotenkin. Asiasta kertoi etukäteen Oscar-lähetyksen tuottaja Molly McNearny.

Kimmel viittasi monologissaan Smithin läpsäisyyn, ja alkoi nimetä eri henkilöitä yleisöstä, jotka voivat suojella häntä vastaavan tilanteen sattuessa tänä vuonna. Smithiä ei toki tarvinnut pelätä, sillä hänellä ei ole hetkeen asiaa Oscareihin. Hän sai 10 vuoden porttikiellon läpsäisystään.

Kimmel nimesi Creed-elokuvien Michael B. Jordanin, The Mandalorianistakin tutun Pedro Pascalin, Everywhere All At Once -elokuvan Michelle Yeoh’n sekä lopuksi Hämähäkkimiehen roolissa olleen Andrew Garfieldin.

Alla video Garfieldin ilmeestä hänen kuultuaan nimensä. Siitä otettuja kuvakaappauksia saataneen ihmetellä seuraavien kuukausien aikana sopivissa yhteyksissä sosiaalisessa mediassa.

Lue myös: Skins-näyttelijätär Kaya Scodelario täytti 31 vuotta – tältä hän näyttää nyt – Episodi.fi

Lähde: NME

Lisää luettavaa