Bam Margeran veli kertoo Jackass-tähden ”olevan kuolemassa” – veli saattaa haastaa Bamin myös oikeuteen

Sotkuahan siitä syntyy, kun päihdeongelmaisen kanssa joutuu painimaan.

1.5.2023 16:31

Bam Margeran veli Jess Margera on avautunut veljestään taannoisen pahoinpitelyn jälkeen. Entinen Jackass-tähti Bam löi veljeään ja karkasi lähimetsään. Poliisit etsivät häntä useiden päivien ajan ennen kuin Bam antautui.

Bam löi veljeään kasvoihin ja uhkasi muuta perhettään terroristihyökkäyksellä.

– Toivottavasti kukaan teistä ei tule koskaan kokemaan tätä tuskaa. Hän [Bam] on kuolemassa, enkä voi tehdä sille mitään, Jess kirjoitti suljetulle Instagram-tililleen.

Muusikkona tunnettu Jess paljasti kärsineensä ehkä pysyvästä kuulovammasta Bamin hyökkäyksen takia. Jess uhosi samalla, ettei hän ole sellainen vihollinen, jonka kanssa Bam haluaisi olla tekemisissä.

– Minulla saattaa olla pysyvä kuulovamma Bamin epätoivoisen ja nolon pikku hyökkäyksen takia. Jos näin on, ja bändistä saatavat kiertuerahat menivät siinä, niin aion haastaa hänet oikeuteen ja voitan aivan helvetin varmast. En ole nimittäin mikään kiltti vihollinen, Jess kirjoittaa.

– En aikonut nostaa syytteitä, mutta Bamin perkeleen typerä lakimies yllyttää Bamia haastamaan minut jonkinlaisen idioottimaisen tekosyyn varjolla, ja se tulee maksamaan kaiken sen vähän mitä hän vielä omistaa.

– Anteeksi vain, mutta tällainen minä olen. Jos isket minua puukolla, niin minä v**tu lopetan sinut Conan barbaarin miekalla. En todellakaan aio pyytää sitä anteeksi, Jess tykittää.

Lähde: Daily Mail

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia