Bam Margeran äiti selitti poikansa käytöstä – ”Hänestä on maalattu hirviö”

Äiti arvelee, ettei päihderiippuvaisten kuntoutus välttämättä toimi kunnolla julkkisten kohdalla.

26.4.2023 05:30

Poliisi ei ole vielä tavoittanut eilen pakosalle lähtenyttä Jackass-tähteä Bam Margeraa, 43. Kerroimme eilen, miten hän oli äitynyt väkivaltaiseksi vanhempiensa kodissa, jonka jälkeen hän oli poistunut metsäiselle alueelle poliisia pakoon.

Margeran äiti April Margera sanoo, ettei hänen poikansa kamppailu ole mitenkään epätavallista.

– Minusta hänestä on maalattu hirviö, vaikka kuka tahansa huumeiden käyttäjä muuttuu hirviöksi – tyttäret, lapset, vanhemmat.

April Margera sanoi nähneensä monia vastaavia tapauksia. Hän sanoi myös hänen luoksensa tulevan usein ihmisiä, jotka sanovat olevansa ”samoissa kengissä, vaikkakaan ne eivät näy televisiossa”.

– Me kaikki rakastamme häntä todella paljon, ja haluamme vain auttaa häntä – emme ole häntä vastaan, Margeran äiti sanoi.

Äidin mukaan hänen pojallaan Bamilla on diagnosoitu kaksisuuntainen mielialahäiriö, eikä hän ole ottanut lääkkeitään. April Margeran mukaan hänen poikansa ei ymmärrä tekojensa olevan rikollisia, ja äiti katsoo lääkkeettömyyden estävän Bamin rauhoittumisen.

April Margera ei uskonut, että hänen poikansa on enää lähialueilla. Hän ei ollut myöskään kuullut missä hän on.

Bam Margera on taistellut vuosia päihteiden kanssa, ja hänellä on ollut kahnauksia lain kanssa. Margera pidätettiin maaliskuussa, kun hänen väitettiin potkineen tuntematonta naista Escondidossa Kaliforniassa. Myöhemmin samassa kuussa hänet pidätettiin julkisesta päihtymyksestä Burbankissa.

Hänen äitinsä mielestä osa ongelmaa on se, että päihderiippuvaisten kuntoutusjärjestelmää ei ehkä ole suunniteltu sopivaksi julkkiksille.

– Joskus, kun on julkkis, tuntuu kuin saisit erityiskohtelua kuntoutushoidossa, ja se ei auta, April Margera sanoi.

Alla Bam Margeran tuore haastattelu.

Lue myös: Ben Affleck luuli Will Huntingin jälkeen olevansa ”ikuisesti rikas” – näin hän törsäsi kaiken Matt Damonin kanssa puolessa vuodessa – Episodi.fi

Lähde: Inquirer

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia