Blumhouse laittaa tämän suositun kauhuleffasarjan telakalle

Välillä on hyvä hengähtää ja miettiä mitä tulevaisuus tuo mukanaan.

6.7.2023 17:40

Jason Blumia voi pitää kauhurenessanssin pääarkkitehtinä. Hänen Blumhouse-studionsa käynnisti modernin kauhun uuden aallon.

James Wanin ohjaama Insidious (2010) oli studion ensimmäisiä jättihittejä. Kauhuleffasarjan viides osa, Insidious: The Red Door on saamassa ensi-iltansa 7. heinäkuuta.

The Red Doorin on ohjannut Patrick Wilson myös tähdittää elokuvaa. Hänethän tunnetaan myös The Conjuring -leffojen tähtenä.

Blum on nyt paljastanut, että Insidious-elokuvat jäävät pitkälle tauolle, vaikka ainakin Thread: An Insidious Tale -niminen spinoff-leffa on jo tekeillä.

– Sinun olisi parasta nähdä tämä leffa, nimittäin se on viimeinen, Blum naureskelee.

– Jos tosissaan puhutaan, niin The Red Door tulee olemaan viimeinen Insidious pitkään aikaan. Ei se ole ehkä viimeinen elokuva koskaan, mutta sarja lähtee pitkälle levolle. Jos jollakulla on hyvä idea kymmenen vuoden päästä, niin katsellaan sitten. Ei meillä ole minkäänlaisia suunnitelmia kuudetta varten.

Thread-spinoffin tekee Moon Knight -showrunner Jeremy Slater. Pääosissa ovat Mandy Moore ja Kumail Nanjiani.

– Thread on samanlainen spinoffi The Further -todellisuudesta kuin The Conjuringin spinoffit ovat. Warreneilla on museo kaikille kirotuille esineille. Threadissa on samantapainen juttu, Blum kertoo.

Lähde: Comicbook

Lisää luettavaa