Carrie Fisher muistelee LSD:n käyttöä Netflix-dokkarissa: “Olin yläosattomissa japanilaisturistien edessä ja tajusin olevani Prinsessa Leia”

Fisher on aina ollut hyvin avoin huumeidenkäytöstään.

Netflixissä pyörii tällä hetkellä mielenkiintoinen dokumentti, jossa julkkikset kertovat psykedeelisistä kokemuksistaan. Have a Good Trip: Adventures in Psychedelics -nimisessä dokkarissa kuullaan muun muassa Prinsessa Leian eli edesmenneen Star Wars -ikoni Carrie Fisherin kokemuksia LSD:n parissa.

Fisher tykkäsi bailata, siitä on uutisoitu laajalti. Hän on kertonut käyttäneensä LSD:tä jopa Star Warsien kuvauksissa. Hän jäi myös huumeisiin koukkuun pitkäksi aikaa.

Fisher järjesti Tähtien sodan aikaan erikoisia LSD-matkoja, ja erään kerran he olivat päätyneet Seychelleille.

– Otimme siellä LSD:tä, ja voi jumalani, olimme rannalla, eikä siellä ollut muita kuin me. Minulla oli Super 8 -kamera mukana, jolla kuvasin kaveriani. Yhtäkkiä tunsin, että Voimassa oli jonkinlainen häiriö.

– Käännyin ympäri – ja siis en usko, että olin alasti, mutta olin aivan varmasti yläosattomissa – ja siellä oli bussilastillinen japanilaisturisteja. Se paikka missä olimme, oli tarkoitettu hotellien lounaspiknikkejä varten. Sillä hetkellä ymmärsin hyvin syvällisesti, erittäin tietoisesti ja vahvasti, olevani Prinsessa Leia eikä minulla ole vaatteita päällä. Tajusin siinä happopäissäni, että ”kaikki tämä käy erittäin hyvin järkeen”.

On epäselvää, saivatko japanilaisturistit paparazzi-otoksia happopäisestä ja yläosattomasta Prinsessa Leiasta.

Lähde: Epicstream

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut