Chris Hemsworth ei eläköidykään Marvelista – kertoo tulevasta

Vielä niin pitkä aika! Olispa jo vuosi 2022.

Robert Downey Jr. ja Chris Evans ovat lopettaneet jo varmuudella Marvelin supersankarimaailmassa MCU:ssa. Fanit ovat pohtineet Thoria näyttelevän Chris Hemsworthin kohtaloa.

Hemsworth oli Elle Manin haastattelussa, jossa hän paljasti tulevasta. 37-vuotias näyttelijä vastasi suoraan, että haluaa jatkaa Thorin näyttelemistä myös Thor: Love and Thunderin jälkeen.

– Oletteko aivan hulluja? En minä aio eläköityä! Thor on aivan liian nuori sellaiseen. Olen vasta 1500-vuotias! Se ei todellakaan tule olemaan jäähyväiselokuva. Tai ainakin toivon niin, Hemsworth kertoo.

– Innostuin hurjasti kässärin lukemisesta. Elokuvassa tulee olemaan paljon rakkautta ja salamoita. Olen onnellinen, että voin jatkaa Thorina Endgamen tapahtumien jälkeen. En tietenkään voi paljastaa juonesta mitään, mutta nauroin huomattavasti enemmän kuin Thor: Ragnarökin käsikirjoitusta lukiessani. Tämä elokuva on mahtava!

Taika Waititi ohjaa itseoikeutetusti Thor: Love and Thunderin. Waititi ja ja Jennifer Kaytin Robinson ovat käsikirjoittaneet sen.

Natalie Portman palaa Janeksi ja hän saa Mjölnirin käyttöönsä. Tessa Thompsonin Valkyrie on Asgardin uusi kuningas. Christian Bale näyttelee elokuvan pahista.

Nais-Thorin tarina perustuu Jason Aaronin The Mighty Thor -sarjakuviin, joissa syöpää sairastava Jane Foster saa Thorin voimat.

Love and Thunderin ensi-ilta on näillä näkymin maaliskuussa 2022.

Lähde: Comingsoon

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut