Oikeudenkäynti jatkuu: Amber Heardin pökäle sängyssä, Johnny Deppin pilkkanimet DiCapriolle ja muille ex-vaimonsa vastanäyttelijöille

Saa nähdä kuinka kauan juttu jatkuu…

21.7.2020 00:01

Näyttelijä Johnny Deppin ja hänen ex-vaimonsa Amber Heardin oikeudenkäynti jatkuu kuumana.

The Sun kirjoittaa (kuvan kera) kuinka avioliitto päättyi Deppin mukaan siihen, kun Heard oli ulostanut heidän sänkyynsä. Pökäle ei voinut olla peräisin Headin kahdelta koiraltakaan, koska pari-kolme kiloa painavat Yorkshiren terrierit eivät saisi aikaan niin suuria jätöksiä.

Yli 30 vuotta Deppin siivoojana työskennellyt nainen (joka löysi jätökset) sanoo, että hän on korjannut usein koirien jätöksiä. Koirat eivät koskaan ole ulostaneet sänkyyn. Hänen mukaansa pökäle oli melko tuore ja ihmisen jätöksen kokoinen.

Heardin mukaan Depp oli myös keksinyt pilkkanimiä silloisen vaimonsa vastanäyttelijöistä, koska oli niin mustasukkainen. Daily Mail kirjoittaa, että Heard on kertonut oikeudelle Deppin syyttäneen häntä seksin harrastamisesta muun muassa Eddie Redmaynen, James Francon, Kevin Costnerin, Liam Hemsworthin, Billy Bob Thorntonin ja Kelli Garnerin kanssa.

Heidän lisäkseen myös Leonardo DiCaprion, jota Depp Heardin mukaan kutsuu kurpitsapääksi, Channing Tatumin (perunapää) ja Jim Sturgessin (paskiainen) kanssa.

Lisää luettavaa