Chris Pratt haastoi lihaskimppu Dave Bautistan painimatsiin pilleripäissään

Siinäpä melkoinen tarina.

11.12.2021 15:45

Lapset, älkää käyttäkö puhelimia pilleripäissänne. Guardians of the Galaxy -stara Chris Pratt haastoi nimittäin kanssanäyttelijänsä, entisen vapaapainijan Dave Bautistan painimatsiin Ambien-päissään.

Ambien on vahva unilääke, jota on myyty Suomessa Stilnoct-nimisenä.

Pratt oli taannoin vieraana The Late Late Show with James Corden -puheohjelmassa, jossa hän kertoi tämän hauskan tarinan.

– Jouduin yhdessä vaiheessa syömään pillereitä uniongelmieni takia, mutta en tee niin enää, koska pillereiden takia tapahtui kaikkea tällaista, Pratt tarinoi.

– Lähettelin pilleripäissäni ihmisille tekstiviestejä, ja samalla minulta meni aina vintti pimeäksi. Ei minulla ollut mitään hajua mitä kirjoittelin Ambienia otettuani. Eräänä aamuna Dave tuli vastaan ja kyseli, että mitä ihmettä olin viestitellyt hänelle. Bautista kysyi, että enkö todellakaan muista mitään?

Pratt kertoi kuinka hänellä ei ollut mitään muistikuvaa lähettämistään viesteistä.

– Pohdin vain, että mitä ihmettä on tapahtunut? Sen jälkeen Dave käveli pois. Kaivoin kännykän esiin ja siellä oli pitkä viesti.

– Siinä luki: ”Dave, haluan painia sinua vastaan. Haluan painia. Kenenkään ei tarvitse edes tietää siitä, mutta haluan sinun tietävän tämän”, Pratt jatkoi.

– ”Uskon, että voin voittaa sinut. Uskon, että voin voittaa sinut college-säännöillä [kreikkalaisroomalainen paini]. Ei kyynärpäitä, ei polvia. Haluan vain tuntea sen voiman!”

–  Minua hävetti niin paljon, koska Davehan tappaisi minut tatamilla, Pratt nauroi.

Katso alta koko video.

Lisää luettavaa