Daniel Craigin mielestä naisen tai ei-valkoisen näyttelijän ei pitäisi näytellä James Bondia

Craigilla on oma vastauksensa puhuttelevaan kysymykseen.

21.9.2021 19:32

Daniel Craigilla on hyvä syy, miksi James Bond ei voi olla mikään muu kuin valkoihoinen mies. Craig nähdään pian viimeisessä Bond-seikkailussaan, 007 No Time To Diessa.

Bondia on aina näytellyt valkoinen miesnäyttelijä. Craigin jatkajasta onkin ollut jo paljon puhetta. Välillä uudeksi Bondiksi on nostettu nainen, toisinaan Idris Elba, Bridgerton-sarjan Regé-Jean Page tai joku muu ei-valkoinen näyttelijä.

Craigilla on oma mielipide asiaan.

– Vastaus on todella yksinkertainen, Caig pohtii.

– Naisille ja ei-valkoisille näyttelijöille pitäisi kirjoittaa parempia rooleja. Miksi ihmeessä nainen haluaisi näytellä James Bondia, kun samaan aikaan pitäisi olla tarjolla vähintään yhtä hyvä hahmo naisnäyttelijöitä varten?

Niin. Ei sen tarvitse olla tämän monimutkaisempaa.

Craig itse joutui kritiikin kohteeksi vuoden 2006 Casino Royale -roolistaan. Bond-fanit eivät pitäneet Craigin ulkonäöstä. Hän ei näyttänyt tarpeeksi Bondilta.

007 No Time To Diessa nähdään huhujen mukaan ensimmäinen tummaihoinen naispuolinen 007. Lashana Lynch näyttelee Nomi-nimistä hahmoa, joka on ilmeisesti perinyt 007-koodinimen Craigin James Bondilta, kun tämä on jäänyt eläkkeelle.

007 No Time To Dien ensi-ilta on 30. syyskuuta.

Alla traileri.

Lähde: Screenrant

Lisää luettavaa