David Lynchin tuore säätiedotus: tuhoa ja kuolemaa Vladimir Putinille

David Lynchillä on raskasta sanottavaa.

26.2.2022 22:58

David Lynchillä on erikoinen Youtube-kanava. Hän kertoo paikallisia säätiedotuksia lyhyillä videoillaan. Tällä kertaa hänellä oli kuitenkin hieman painavampaa sanottavaa.

– Voinko sanoa jotain herra presidentti Vladimir Putinille? Olemme ihmisolentoina vastuussa siitä, kuinka kohtelemme kanssaihmisiämme. On olemassa luonnon laki – kova ja pikainen laki – eikä siinä ole minkäänlaisia porsaanreikiä. Et voi paeta sitä. Tämä on sen lain nimi: mitä kylvät, sitä niität, Lynch sanoo videollaan.

– Juuri nyt, herra Putin, sinä kylvät kuolemaa ja tuhoa. Tämä on sinun kontollasi. Ukrainalaiset eivät hyökänneet maahasi. Sinä menit ja hyökkäsit heidän maahansa. Kaikki tämä kuolema ja tuho tulee vielä korkojen kera perääsi. Tämä show, missä me kaikki olemme mukana, on loputon. Meillä on aikaa elämä toisensa perään. Meillä on tarpeeksi aikaa, jotta pääset niittämään kylvämääsi. Neuvoni sinulle on yksinkertainen: pelasta itsesi. Pelasta ukrainalaiset. Pelasta maailma. Hyväksy naapurisi ja ala tulla toimeen heidän kanssaan. Hanki uusia ystävyyssuhteita. Olemme maailman perhe. Ei täällä ole enää sijaa tällaiselle absurdismille. Pysäytä hyökkäyksesi.

Katso alta perjantaina säätiedotus.

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Lisää luettavaa