Disney esitteli upean kahvaan vetäytyvän valomiekan – näyttää ja kuulostaa aidolta!

Moni taitaa joutua kohta kaivamaan kuvettaan.

13.3.2023 06:00

Aito ja oikea valomiekka lienee ollut jossain vaiheessa lähes kaikkien Star Wars -fanien toiveissa. Järkevää sellaista ei kuitenkaan ole nähty, vasta kuin nyt lopultakin vuonna 2023.

Edelleenkään kyse ei ole tietysti ”aidosta” valomiekasta, eikä se sisällä aitoja kyberkristalleja, eikä sillä voine leikata edes makkaraa. Ulkoisesti ja äänellisesti se kuitenkin on vaikuttava näky.

Disneyn Josh D’Amaro esitteli sitä SXSW-tapahtuman lavalla, ja hurmasi niin yleisönsä kuin sosiaalisen mediankin. Moni toivoi tuotetta itselleen, ja valomiekasta voisi arvioida tulevan valtava hitti.

Lavalla olleen toisen henkilön mukaan valomiekan kehitysprojekti oli vaikea. D’Amaro puolestaan vaikutti olevan innoissaan Disneyn saavutuksesta.

– Minulla on maailman siistein työ, D’Amaro julisti.

– Minulla on oikea valomiekka.

Valomiekka on ollut tiettävästi jo rekvisiittakäytössä Disney Galactic Starcruiser -kokemuksessa Star Wars -teemapuistossa.

Tuotteen saatavuudesta ja hinnasta ei ole vielä tietoa. Se tuskin tulee olemaan halpa, sillä nykyiset Disney Lightsaber -valomiekkojen hinnat voivat olla useita satoja euroja.

Lue myös: Skins-näyttelijätär Kaya Scodelario täytti 31 vuotta – tältä näyttää yliluonnollisen ilmiön kokenut tähti nykyisin – Episodi.fi

Lähde: Metro

 

Lisää luettavaa