Entiset The Flash -ohjaajat paljastivat, miksi jättivät koko projektin

Perinteikäs syy jättää tuotanto.

10.3.2023 12:11

DC:n The Flash on kiehunut ties missä ongelmissa. Elokuvan ohjaajiksi on sen tuotannon aikana kiinnitetty Rick Famuyiwa, Seth Grahame-Smith sekä myös Jonathan Goldstein ja John Francis Daley. The Flashin ohjasi lopulta It – Se -ohjaaja Andy Muschietti.

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves- ja Game Night -ohjaajat Goldstein ja Daley ovat nyt paljastaneet miksi jättivät DC-elokuvan tuotannon.

Syynä olivat ne kuuluisat taiteelliset erimielisyydet. Ohjaajakaksikko halusi tehdä paljon pienimuotoisemman elokuvan, kun taas studio ja leffan tähti Ezra Miller halusivat jotain paljon suurempaa.

– Lukuiset taiteelliset erimielisyydet johtivat siihen, että päätimme tehdä jotain aivan muuta, Daley kertoo Varietyn haastattelussa.

– Emme todellakaan voita sellaista taistelua, jos tunnemme, että studiopamput eivät ole innoissaan tekemisistämme. Siinä vaiheessa on vain helpompi minimoida menetykset ja lähteä painelemaan, Goldstein sanoo.

– Meillä oli ideana tehdä elokuva maanläheisestä supersankarista, jota ei maailmanloppu uhkaa. Flash on vasta oppimassa voimiaan, mutta samalla hänen elämänsä on yhtä myllerrystä. Mitä epätäydellisemmän voimme supersankarista tehdä, sitä kiinnostavampi hän on, koska juuri vastakkainasettelu on mielenkiintoista: miten luoda epätäydellisyyttä hahmoon, joka on fyysisesti täydellinen, Daley kertoo.

Goldstein jatkoi sanomalla, että Miller ei ollut hirveän kiinnostunut tekemään sellaista elokuvaa.

Muschiettin versio Flashista on skaalaltaan paljon suurempi, mutta Muschietti ja käsikirjoittaja Christina Hodson säilyttivät kuitenkin elokuvassaan huomattavan paljon Goldsteinin ja Daleyn ideoita.

– He jatkoivat siitä minkä aloitimme ja tekivät erittäin hauskan ja tunteikkaan elokuvan. Olemme tyytyväisiä lopputulokseen, Goldstein sanoo.

The Flashin ensi-ilta on 14. kesäkuuta.

Alla traileri.

Lähde: Comicbook

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia