Ezra Milleristä uutta tietoa: kutsuu itseään paholaiseksi ja Jeesukseksi, on rakentanut alttarin luodeista ja Flash-hahmoista

Hurjia juttuja.

18.9.2022 21:42

Ezra Miller on ollut korona-aikana jatkuvasti otsikoissa kaikenlaisen häiriökäyttäytymisen ja rikollisten tekojensa takia. Lopulta Warner Bros. asetti miehelle ukaasiin: joko hän hoitaa itsensä kuntoon ja pyytää julkisesti anteeksi tai tuleva DC-leffa The Flash hyllytetään.

Miller teki kuten pyydettiin ja hakeutui hoitoon anteeksipyyntöjen siivittämänä. Siitä on noin kuukausi, kun hän kertoi sairastavansa monimutkaisia mielenterveysongelmia.

Nyt Millerin Vermountin tilalta, The Mountainista, on tihkunut uutta tietoa ihmisiltä, jotka ovat joko asuneet siellä tai asuvat edelleen. The Mountain on Millerin turvasatama kaikille ei-binäärisille ihmisille. On myös väitetty, että se on Millerin perustaman kultin päämaja.

Tilalla on ilmeisesti alttari, jossa on luoteja ja Flash-hahmoja. Ihmiset, jotka ovat vierailleet paikalla, ovat kertoneet joutuneensa kunnon messuamisen kohteeksi, jonka aikana Miller on kutsunut itseään Jeesuksesi ja paholaiseksi. Miller on luonut myös yhteyksiä Messiaan ja Flash-hahmon välille.

Miller kutsuu itseään myös uudeksi Messiaaksi ja väittää vapaamuurareiden olevan hänen perässään. Vapaamuurarit ovat lähettäneet demoneita hänen kimppuunsa.

Miller on myös palkannut jonkinlaisen poppamiehen avukseen, joka on pumpannut miehen päähän uskonnollista symboliikkaa ja puhetta.

The Mountain on myös täynnä aseita.

Vaikuttaa siltä, että Flash-hahmo on laukaissut Millerin päässä jonkinlaisen messiaskompleksin.

The Flashin ensi-illan pitäisi olla ensi vuonna, mutta katsellaan nyt ensin mitä kaikkea Millerin viimeisen kahden kolmen vuoden toilailuista oikein paljastuu.

Lue pitkä juttu Vanity Fairista.

Lisää luettavaa