Fresh Off the Boat -sarjan Constance Wu yritti tehdä itsemurhan sosiaalisen median höykytyksen takia

Onneksi Wu voi jo paremmin.

16.7.2022 11:04

Constance Wu katosi sosiaalisesta mediasta täysin kolmisen vuotta sitten. Nyt hän teki paluun kertoakseen selviytymistarinan.

Hustlersissa ja Crazy Rich Asiansissa nähty Wu haluaa jakaa tarinansa, jotta mielenterveysongelmat saataisiin paremmin näkyville.

Wu’n Fresh Off the Boat -sarja uusittiin kuudennelle kaudelle vuonna 2019. Hän ei ollut uutisesta lainkaan tyytyväinen.

– Olen niin tuohtunut, että voisin itkeä, Wu kirjoitti Twitteriin.

Wu on jälkikäteen kertonut, että hänellä oli todella paha hetki ja uutinen uudesta kaudesta osui vain huonoon hetkeen. Hän menetti unelmatyön sarjan uusimisen takia.

Hänen twiitillään oli kuitenkin rajut seuraukset. Muun muassa kanssanäyttelijät kritisoivat hänen kiittämätöntä asennettaan sarjansa suosiota kohtaan.

Fresh Off the Boat on niitä harvoja sitcomeja, joissa on kokonaan aasialainen näyttelijäporukka.

Eräs aasialainen näyttelijätär lähetti viestin, jossa hän kertoi Wu’n turmelevan amerikanaasialaisen yhteisön. Wu ei halunnut elää enää.

Samalla amerikanaasialaiset näyttelijäkaverit ottivat etäisyyttä Wu’hun.

Wu joutui cancel-masinoidin kohteeksi.

Onneksi Wu selvisi itsemurhayrityksestään. Hänen piti ottaa kuitenkin vapaata näyttelemisestä keskittyäkseen mielenterveyteensä.

– On todella surrealistista ajatella, että olin tappamassa itseäni muutaman privaattiviestin takia, mutta se on totuus. Onneksi kaverini löysi minut ja toimitti minut teho-osastolle, Wu kirjoittaa.

Wu teki paluun Chris Prattiin tähdittämään The Terminal List -sarjaan. Pian hänet nähdään myös Lyle, Lyle, Crocodile -nimisessä lastenelokuvassa Javier Bardemin kanssa.

Lähde: CNN

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia